Hvordan vi ældes: Anti-aging-serien

by Issy Luke

• 09 September 2022

Hos CurrentBody ved vi bedst om anti-ageing-apparater og anti-ageing hudpleje til hjemmebrug. Nogle gange kan det være svært at vide, hvilke apparater og produkter der vil give de bedste resultater for dig. Det kan afhænge af din hudtype, alder, genetik og endda miljøet.

Forskellige hudaldre kan kræve mere eller mindre arbejde, men i alle aldre kan vi foretage de mindste ændringer eller forbedringer i vores daglige rutiner, som kan gøre en stor forskel. Uanset om det er LED-hudenheder,, mikrodermabrasion og radiofrekvensapparater, har vi det hele dækket ind med denne guide.

Find bloggen dedikeret til den pågældende aldersgruppe for at finde det anti-ageing-apparat/den hudpleje, der passer bedst til din huds behov:

Hvis du er ude efter en generisk rutine med alle vores go-to anti-ageing-enheder og hudpleje, er her en rutine, der vil målrette det hele. Fra rynker, kragefødder, alderspletter, slap hud og alle de andre tegn på aldring, som vi kun alt for godt kender til.

Step by Step

Køb produkterne fra artiklen

Er du stadig usikker på, hvilket apparat eller hvilken vej du skal gå med din hudpleje?

Vores team af skønhedsudstyrseksperter er altid klar til at hjælpe dig med at beslutte dig.Currentbody Skin's skønhedseksperter

share
Eksempel på post Hvad forårsager tør hud, og hvordan man behandler den?
Næste post Hvordan man behandler akne ved hjælp af LED-lysterapi

Relaterede posts