Tak.

Vi tilføjer dette til din kurv.

Emergency service message banner - idea - use for BF/Christmas/Emergencies

Delivery & Returns

Levering til

Vi tilbyder en bred vifte af fleksible leveringsmuligheder, så du kan få dine produkter leveret, når det passer dig.

Levering

Ekspres levering - inden for 2 - 5 arbejdsdage

Ekspres levering - 45 kr

Ekspres levering på ordrer over 1.299 kr - GRATIS

 

Alle ordrer til det europæiske marked sendes så vidt muligt fra vores EU-lager. Hvis dette ikke er muligt, kan der desværre forekomme forsinkelser i leveringen af nogle varer, men eventuelle importafgifter og skatter dækkes af os, og der er ingen yderligere omkostninger for dig.

Et udvalg af lande giver forbrugerne mulighed for at få tilbagebetalt importafgifter og skatter. Dette kræver dog en personlig ansøgning til din lokale regering eller myndighed, og vi kan ikke støtte denne proces.

Hvis du bestiller flere produkter, eller hvis de er på forudbestilling, kan din ordre ankomme i flere leveringer. Vi vil dog kun opkræve ét forsendelsesgebyr.

 

Sporing af ordre

Du modtager et sporingsnummer i den e-mail med forsendelsesbekræftelse, som du modtager, når din ordre forlader vores lager. Du vil kunne kontrollere din ordre på hjemmesiden for den forsendelsestjeneste, der svarer til den valgte forsendelsesmetode.

 

Returnering

Ønsker du at returnere din vare? Intet problem, du kan starte en returnering ved at bruge linket nedenfor. Bemærk venligst, at vi ikke kan holdes ansvarlige for tab eller beskadigelse af din pakke under transporten.

Start returnering

Track returnering

 

Returnering

Bemærk venligst, at vi ikke kan holdes ansvarlige for tab eller beskadigelse af din pakke under transporten.

Vi tilbyder en 2-årig garanti på en række produkter, som kan administreres direkte med vores kundeservice HER for eventuelle tekniske fejl, der måtte opstå. Dette udelukker Refreshed NuFACE-enheder, som leveres med en garantiperiode på 6 måneder, og Refreshed Tria-enheder, som leveres med en garantiperiode på 12 måneder.

Har du skiftet mening? Hvis varen er ny og ubrugt, med alt originalt tilbehør, emballage og produktionsforseglinger intakte, er du berettiget til fuld refusion og har 30 dage til at returnere varen. Bemærk venligst, at vi ikke kan refundere eventuelle leverings- eller portoudgifter.

For flere mærker, herunder SmoothSkin og NuFACE, tilbyder vi 90 dages pengene tilbage garanti. Alle detaljer om denne returpolitik er anført på hver produkts SIDE og gælder kun for enhederne.

Med modeller i begrænset oplag vil vi gøre vores bedste for at erstatte enheden med den samme model, hvis der er lagerbeholdning til rådighed. Ellers erstatter vi enheden med en standardmodel.

Vi vil bestræbe os på at behandle din returnering inden for 5 arbejdsdage efter modtagelse af din pakke. Når returneringen er blevet behandlet, vil du modtage en e-mail med en bekræftelse på din refusion eller erstatning. Det kan tage op til 5 arbejdsdage, før refusionen er krediteret din konto. Det kan dog tage op til 14 dage for nogle betalingstjenesteudbydere og betalingstyper at kreditere din konto.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte sales@currentbody.com. Bemærk venligst, at dette ikke altid er muligt på grund af den hurtige ekspedition på vores lager. Hvis ordren allerede er blevet afsendt, vil den blive returneret i henhold til 30 dages returpolitik, og forsendelsesomkostningerne vil ikke blive refunderet. Bemærk venligst, at vi af hygiejnemæssige årsager ikke kan acceptere åbnede og/eller brugte intime enheder..