Hvad er rosacea, og hvordan kan LED-lysterapi hjælpe?

by Issy Luke

Hudpleje • 09 September 2022

LED-lys hjælper rosacea-symptomer ved regelmæssig brug. Rosacea er en  hudtilstand hvor små ødelagte blodkar opstår tæt på overfladen. Liderne kan også opleve lyserøde eller røde knopper, der kan indeholde gult pus. Og som følge heraf vil dine kinder, pande og næse altid være røde.

Rosacea-billeder vil vise dette rødmemønster, og det er det, som de der er ramt, altid søger at behandle. Men der er mange kliniske forsøg, der viser, at LED-lys hjælper på rosacea. Så vi vil undersøge denne behandlingsmulighed i dagens 5-minutters læsning.

Hvad forårsager rosacea?

The Mayo Clinic forklarer: "Årsagen til rosacea er ukendt, men det kan skyldes et overaktivt immunsystem, arvelighed, miljømæssige faktorer eller en kombination af disse. Rosacea skyldes ikke dårlig hygiejne, og det smitter ikke.

Tæt på rosacea

Udbrud kan blive udløst af: Varme drikkevarer og krydret mad." Det kan lindres med kemiske og naturlige behandlinger. Før i tiden var de fleste af disse behandlinger kun tilgængelige på en klinik eller salon. Men fremskridt inden for LED-lysterapi (lysdiode) i hjemmet har givet rosacea-patienter en ny behandlingsmulighed, som de kan udføre i privat og behageligt miljø.

Hvordan slipper man af med rosacea?

De bedste langtidsbehandlinger af rosacea omfatter elektrokauteri,, ermabrasion, medicinsk laserbehandling eller salonbehandlinger med laserlys, medicin og rødlysterapi. American Academy of Dermatology Association forklarer de resultater, du kan få med lys og laser: "Når de bruges til behandling af synlige blodkar, ser de fleste patienter en reduktion på 50 % til 75 % af synlige blodkar efter 1 til 3 behandlinger.

Nogle mennesker ser en 100 % reduktion." Og disse virkninger holder i årevis. Når du bruger et apparat til rødlysterapi derhjemme, behøver du normalt kun at behandle din hud i 10-20 minutter 3-4 gange om ugen. Denne behandling kan kontrollere og reducere dine rosacea-symptomer på under en time om ugen.

Omkostninger til rødlysterapi

Som en af de bedste behandlinger for acne & rosacea hud -rødlysterapi- får meget omtale. Omkostningerne til rødlysterapi er faldet kraftigt på grund af hjemmeapparater som CurrentBody Skin LED Lysterapi Maske. Den er kraftfuld og pålidelig. 95% af brugerne sagde, at deres hudtone, tekstur, fasthed og stramhed blev forbedret.

Og den patenterede fleksible silikone sikrer, at lyset trænger ind i alle områder af dit ansigt. Dette kan hjælpe med at reducere størrelsen af de ødelagte blodkar og reducere rødmen i ansigtet for mindre synlige rosacea-symptomer.

Hvis du har mindre rosacea-pletter, kan et håndholdt red light therapy-apparat som CurrentBody Skin LED Precision måske fungere bedre. Den vil give dig mulighed for at rette behandlingen præcist derhen, hvor du har brug for den, og den koster mindre end 100 £. Det er en god mulighed for effektive og overkommelige rosacea-behandlinger, som du kan udføre derhjemme.

Dermalux Flex MD LED-terapienheden beroliger også rødme og lindrer rosacea-symptomer. LED-lyset stimulerer "sårhelende celler" i huden, hvilket får nye til at danne sig og udjævner farven i din hudtone.

Få mere at vide om rødlysterapi, og hvad det kan gøre for din hud her > Hvilken LED-enhed er den rigtige for mig.

Køb produkterne fra artiklen

share
Eksempel på post Hvilken LED-enhed er den rigtige for mig? Sammenligning af LED-lysterapi enheder
Næste post Hvad forårsager tør hud, og hvordan man behandler den?