Sådan ældes vi: De bedste hudplejeapparater til 60'erne og 70'erne

by Issy Luke

Hudpleje • 14 May 2019

60'erne og 70'erne er årtier, der ændrer dit liv. Uanset om du planlægger at lægge dit arbejdsliv bag dig og gå på pension, eller om du ønsker at tilbringe noget tid alene - denne tid i dit liv kan være forfriskende afslappende.

Selv om dine 60'ere og 70'ere potentielt kan ændre sig med hensyn til livsbegivenheder, behøver det ikke nødvendigvis at kunne ses på din hud.

Du behøver blot at se på folk som Oprah Winfrey, 65 år, Meryl Streep, 69 år, og Glen Close, 72 år, for at se, at din hud kan se og føle sig virkelig smuk ud til langt op i de senere år af dit liv.

Hvordan din hud ældes gennem årtierne

Hvad sker der med din hud i 60'erne og 70'erne?

Ligesom i alle andre faser af dit liv vil din hud i 60'erne og 70'erne i nogen grad være en afspejling af, hvor godt du har passet på den i de foregående årtier.

Hudens stofskifte er nu betydeligt langsommere end i 30'erne og 40'erne, hvilket betyder, at din hud nu vil være betydeligt mere tør og måske se "tyndere" ud.

I denne periode vil blodets bevægelse i hele dit system af små kar (en proces, der er kendt som mikrocirkulation) være blevet langsommere, hvilket betyder, at de små kar og kapillærer nu er mindre effektive end i de foregående år. Når du når 75 år, vil du have 50% færre blodkar i ansigtet. Det betyder, at din hud kan begynde at miste den "glød" eller "lyserødhed", som den engang havde, og at den dermed ser mere kedelig ud.

For kvinder er den gode nyhed, at du sandsynligvis er kommet i overgangsalderen, hvilket betyder, at enhver følsomhed i huden, der skyldes hormonelle ændringer, nu burde være forsvundet.

De vigtigste ændringer, man kan forvente i denne alder, omfatter:

 

  • Huden kan være mere tør og se "tyndere" ud
  • Tidligere fine linjer og rynker kan blive mere dramatiske
  • Der kan forekomme overfladiske blodkar omkring kinderne og næsen
  • Der kan dannes flere alderspletter
  • Øjenlågene kan begynde at hænge ned

Øget cirkulation

Selv om den reducerede mikrocirkulation i 60'erne kan resultere i en mere kedelig teint, er der måder at øge blodgennemstrømningen naturligt derhjemme uden en invasiv procedure.

Hayo'u Beauty Restorer Jade Massage Tool, der er inspireret af den gamle kinesiske massageteknik Gua Sha, bruger naturlige jadesten og manuel massage til at fjerne spændinger og øge cirkulationen i huden med op til 400%.

Katie Brindle, grundlægger af Hayo'u, forklarer: "Denne ældgamle disciplin har historisk set haft til formål at forebygge sygdom og holde folk ved godt helbred. Den er baseret på to enkle principper: god cirkulation med fri strøm af blod og energi og fjernelse af varme eller betændelse, som vestlige forskere nu mener ligger til grund for mange sygdomme."

Læs mere: Women Who Inspire: Katie Brindle

Øg din hydrering

Fugttab og tørhed er så udbredt i 60'erne og 70'erne, at det er vigtigt, at du modvirker dette ved at øge din fugtighedsbehandling.

JeNu Plus Ultrasonic Infuser fra JeNu by Trophy Skin bruger ultralydsteknologi til at forbedre absorptionen af din hudpleje med op til 6 gange - og fremskynde resultaterne.

Vores residente produktekspert, Heather Talbot, siger: "Den er virkelig god til at opfriske og genopfriske huden. Du kan bruge den sammen med dine egne hudplejeprodukter, hvilket betyder, at du kan bruge de produkter, du altid har elsket."

"Behandlingen tager kun et par minutter, og den virker ved at skubbe ingredienserne længere ind i huden, hvilket betyder, at dine cremer, serum og lotioner er op til 6x mere effektive."

Vi anbefaler også, at du bruger en tykkere, rigere fugtighedscreme som BeautyBio The Ultimate Hydrating HyperVitamin Cream. Denne superhydrerende creme er formuleret med et unikt HyperVitamin-kompleks og trænger dybt ind i huden, øger dit antioxidantniveau og genopretter din ungdommelige glød.

Glem ikke din hals

Vi har alle hørt om den frygtede "kalkunhals", men det er et område, som ofte overses. Hvilket egentlig er dumt, da det faktisk er et af de områder af din krop, der faktisk afslører din alder først, fordi huden er meget tyndere end i ansigtet.

"Det er det sted, som alle glemmer, og det er også et af de områder, der er mere udsat for solen end resten af kroppen, så det kan vise aldringstegn mere tydeligt." Heather siger.

Prai er et mærke, der har skabt et apparat, der er designet til specifikt at målrette fine linjer og rynker omkring nakken. Prai Beauty Ageless Throat Ionic System fungerer sammen med et aldersbekæmpende serum for synligt at løfte, opstramme og udglatte huden på din hals og dekolletage.

Ved hjælp af avantgarde iontophorese-teknologi leverer apparatet en blid positiv ladning til hudens overflade - og spreder forsigtigt udseendet af fine linjer og folder over tid.

share
Eksempel på post Sådan ældes vi: De bedste hudplejeapparater til 40'erne og 50'erne
Næste post Interview: David Bean, Founder of Nira Skin