LED-lysterapi

by Carly Hibbins

• 29 June 2021

Det har været en fast favorit i skønhedsindustrien i årtier, og med flere apparater til hjemmebrug, der udnytter dens kraft, er LED-lysterapi et emne, der er på alles læber. Oprindeligt blev den oprindeligt brugt af NASA til at hjælpe med plantevækst, men teknologien blev hurtigt tilpasset til brug i både saloner og i hjemmet.

Men hvordan virker det egentlig, er det sikkert, og hvorfor skal du bekymre dig om det? Vi besvarer disse spørgsmål og meget mere i vores dybdegående analyse af en af branchens hotteste behandlinger.

Hvad er LED-lysterapi?

LED-lysterapi - eller lysemitterende diode - er en effektiv, ikke-invasiv og smertefri behandling, som indebærer, at huden udsættes for en række farvede bølgelængder. Dette udløser kroppens naturlige foryngelses- og reparationsproces. Ved regelmæssig brug kan LED-lysterapi forbedre din hud og give langvarige resultater.

Currentbody Skin LED hals stykke i brug

Hvad gør det?

Kort sagt kan det bruges til en række hudtilstande og kosmetiske problemer. Disse omfatter fine linjer, rynker, solskader, rosacea, akne, eksem, psoriasis og meget mere. LED-lyset regenererer hudens celler, reducerer inflammation, heler sår, stimulerer kollagenet og genopretter udstrålingen. Din hud vil efterlades fyldigere, friskere og mere hydreret.

Hvordan virker det?

Behandlingen bruger forskellige bølgelængder af lys til at stimulere hudens naturlige helingsproces. Når lyset absorberes i hudens forskellige lag, sker der forskellige reaktioner.

  • Rødlysbehandling er ideel til behandling af fine linjer, rynker og betændelse. Den er også yderst effektiv til behandling af akne og rosacea samt solskadet hud.
  • Blå lysbehandling er bedst egnet til akne, da det hjælper med at fjerne de bakterier, der forårsager udbrud, og reducerer olieproduktionen. Selv om det kan bruges alene, dræber det i kombination med rødt lys aknebakterier og fremmer helingsprocessen.
  • Nærinfrarødt lys er den dybeste absorberede bølgelængde. Det bruges til at vende tegn på aldring, forbedre elasticiteten, stimulere sårheling og reducere inflammation.
  • Grøn lysbehandling bruges til at behandle pigmentering, mørke rande, solpletter og ødelagte kapillærer. Irriteret eller overstimuleret hud har også gavn af det.
  • Gult lys stimulerer hudens foryngelsesproces, reducerer rødme og rynker og stimulerer samtidig cirkulationen.

Virker det rent faktisk?

Ja, vi ville ikke have skabt vores helt eget sortiment af LED-produkter, hvis det ikke gjorde det. Ud over at være elsket af professionelle i branchen over hele verden, er det også blevet brugt af Navy SEALs til at hjælpe med at helbrede sår. De rapporterede om forbedringer hos dem, der led af skader på bevægeapparatet.

Currentbody Skin LED lysterapi maske

Er der andre fordele ved LED-lysterapi?

Fordelene er langt mere end bare huddybde. Faktisk er det bevist, at det understøtter produktionen af D-vitamin. Brugere har også fundet ud af, at regelmæssig behandling løfter deres humør, reducerer følelsen af stress og forbedrer energiniveauet.

Hvad er risiciene ved LED-behandlinger?

LED-lys bruger længere bølgelængder til at trænge ind i huden, hvilket betyder, at cellerne repareres og ikke beskadiges. Da der ikke anvendes UV-stråler, behøver du ikke at bekymre dig om at brænde din hud, og der er heller ingen ar eller nedetid. Den er velegnet til alle hudtyper, også dem, der lider af følsomhed.

Hvor kan jeg få den?

Kan du lide lyden af det? Du vil blive glad for at vide, at vi har vores helt egen kollektion af prisbelønnede LED-produkter, der hver især er designet til at forny din teint på celleplan.

Den originale CURRENTBODY skin Lysterapi Maske kombinerer rød og nær-infrarød lysbehandling for at give både øjeblikkelige og langsigtede fordele. Disse omfatter fastere hud, reducerede rynker og forbedret hudtone. Samme serie omfatter også nakke og decolleté Perfector - en anti-ageing, LED-enhed, der er ideel til at målrette problemer på hals og décolleté.

Desuden er der verdens mest kraftfulde LED-apparat til hjemmebrug - the Dermalux FlexMD - which can be som kan bruges fra top til tå af hele familien. Endelig er der CURRENTBODY skin LED Precision enheden - et håndholdt apparat, der er klinisk bevist til behandling af rynker, ar og strækmærker.
 CURRENTBODY Skin LED Precision Tool
Alle enhederne anvender salonteknologi til at forynge aldrende hud, behandle en række hudtilstande og også reducere overfladiske ar. Så hvis du ønsker at nyde den perfekte dosis LED-lysterapi hjemme i dit eget hjem, så køb voresCURRENTBODY Skin serie nu.

share
Eksempel på post Can orgasms help save the earth?
Næste post Elvie Pump: A story from a first-time Mum