Hvad du skal vide om blå LED-lysterapi

by Issy Luke

Kropspleje • 18 May 2022

LED-lysterapi bliver stadig mere populær. Det er en gennemprøvet behandling af en lang række hudtilstande uden smerte eller nåle. Naturligvis er folk blevet nysgerrige på blå LED-lys og om de bør investere i LED-lysterapi i hjemmet. For at hjælpe dig svarer vi nedenfor på nogle almindelige spørgsmål om LED-teknologi.


Hvad står LED for?

Lysdioder (forkortet LED'er) findes i en række farver i forskellige bølgelængder. Blåt lys består af de korteste bølger og indeholder mest energi. Alle kender til det blå lys, der kommer fra skærmene, og som kan holde dig vågen om natten, men i specifikke, koncentrerede doser kan blåt LED-lys gøre underværker for din hud.


Hvad er blå LED-behandling?

Lysterapi startede som NASA-teknologi. Nu bruges det i en række synlige lysspektrer for at give unikke fordele for huden og smertelindring. Ved blå LED-lysbehandling anvendes blå lysdioder til at dræbe aknefremkaldende bakterier på huden. Den udsender også nær infrarødt lys, der har cellefornyende virkninger, som kan forbedre din hudfarve.

Dermalux blå LED lysterapi

Virker terapi med blåt lys virkelig?

Yes. I denne kliniske undersøgelse, oplevede deltagerne mindre akne, sorte hudorme, hvide hudorme, betændelse og hudirritation efter behandlingen. Og de følte sig også trygge ved at udføre behandlingen selv. De rapporterede ingen smerte, og undersøgelsen konkluderede i alt væsentligt, at blåt LED-lys er effektivt mod mild-moderat akne og hudproblemer.


Hvad er terapi med blåt lys egentlig godt for?

Den er mest effektiv mod mild til moderat akne. Professionelle apparater som f.eks. Dermalux Flex MD er også effektive til en bredere vifte af problemer, herunder fine linjer og rynker, pigmentering, rødme, psoriasis og muskel- eller ledsmerter. Det skyldes, at den kombinerer blåt LED-lys med rødt og nær-infrarødt lys for at maksimere lysbehandlingens fordele.

Lysterapi med Dermalux

Kan du anvende LED-lysterapi derhjemme?

Absolut. Der findes en lang række LED masker, stave og apparater til rådighed for private forbrugere. Du bør overveje, hvilken type lys der er bedst til behandling af dine hudproblemer:

  • Rød lysterapi - mindre inflammation, fastere hud
  • Blåt lysterapi - mindre akne, mere celleomsætning, mindre rødme/irritation
  • Gult lysterapi - lindrer følsom hud 
  • Grøn lysterapi - mere ensartet hudtone

Currentbody LED lysterapi ansigtsmaske

LED lysterapi ansigtsmaske set fra siden

Hvad er den bedste LED-lysterapi?

Vores valg af den bedste multifunktionelle LED-lysbehandlingsenhed er Dermalux Flex MD. Det skyldes, at den kombinerer blåt LED-lys, rødt LED-lys og nær-infrarødt LED-lys i ét apparat til behandling af et større udvalg af hudtilstande. Desuden kan den bruges på alle dele af kroppen, ikke kun i ansigtet. Hvis du ønsker at målrette specifikt mod ansigtet, giver CurrentBody Skin LED Lysterapi Maske dig den perfekte kombination af rødt og nær-infrarødt LED-lys til at målrette mod fine linjer, rynker og hudstruktur i en behagelig, fleksibel maske, der omslutter ansigtet.

Køb alle LED-lysterapi enheder >

share
Eksempel på post 5 Ways To Hold On To Gorgeous Summer Skin
Næste post NIRA Pro Laser eksklusiv lancering