5 grunde til, at du bør bruge Dermalux FlexMD

by Carly Hibbins

Kropspleje • 11 May 2021

"Bliv gammel med ynde" er måske et berømt ordsprog, men hvem siger, at vi ikke kan bruge et par produkter undervejs? Når alt kommer til alt, har alle brug for en hjælpende hånd i ny og næ. Et af vores yndlingsapparater til at gøre netop dette er Dermalux FlexMD, der er frisk fra vores helt egen CURRENTBODY Skin serie.

Dette praktiske redskab er ideelt til behandling af hele kroppen og ansigtet og bruger lysbehandling til at fremme hudens naturlige regenereringsproces, hvilket fremskynder kollagenproduktionen og reducerer tegn på ældning. Men når det kommer til fordelene, er det kun begyndelsen. Ikke alene er det det det mest kraftfulde apparat af sin art, det kan også bruges fra top til tå - af hele familien - og er helt sikkert og smertefrit. Vil du vide mere? Læs videre for at finde ud af, hvorfor du selv bør prøve den.

Det er den mest kraftfulde LED-enhed til hjemmebrug

Dermalux FlexMD er et ikke-invasivt skønhedsapparat, der giver klinisk dokumenteret terapeutisk lysenergi til at forynge og opfriske din hud. Den er designet i forbindelse med de prisbelønnede Dermalux-systemer og udnytter branchens førende blå (415nm), røde (633nm) og nærinfrarøde (830nm) bølgelængder for at give resultater af salonkvalitet i hjemmet. Faktisk er den 3 gange kraftigere end nogen anden LED-enhed til hjemmebrug.

Lave niveauer af LED-lys absorberes i hudens celler - og efterligner den naturlige biologiske proces ved fototerapi. Dette giver energi til hudens cellefunktion, så huden heles hurtigere og regenereres op til 200 % hurtigere. Det er ikke overraskende, at isa Armstrong fra The Telegraph kommenterede apparatet, da hun talte om det: "Den mest kraftfulde LED-lampe til hjemmebrug, der findes - og resultaterne er forbløffende fra starten."

Den kan bruges over det hele

Mens vores CURRENTBODY LED Lysterapimaske kun er designet til brug i ansigtet, kan Dermalux FlexMD bruges fra top til tå. Du skal blot placere den i basisenheden for at målrette den mod ansigtet eller placere den fladt for at behandle specifikke kropsområder.

Der er også 7 behandlingsprotokoller at vælge imellem, samt LED-behandlinger med enkelt eller flere bølgelængder. Hver er designet til at fokusere på en række kosmetiske og medicinske hudproblemer, herunder rødme, ujævn hudtone, pigmentering, aldring og meget mere. Det kan også integreres med andre hudbehandlinger or at fremme resultaterne. Disse omfatter mikrodermabrasion, IPL og hudpeelinger.

Det er sikkert og smertefrit

Dette apparat gør op med ordsproget "no pain, no gain". LED-lysterapi er meget mere sikker end UV-stråler, og du behøver heller ikke at bekymre dig om at brænde din hud. I stedet sender Dermalux FlexMD bølgelængder af lys ind i forskellige hudlag for at fremme individuelle reparationsmekanismer.

Blåt lys virker i epidermislaget og udløser en naturlig fotokemisk reaktion og frigiver singlet oxygen. Dette ødelægger de bakterier, der forårsager akne. Dermis-laget - hvor cellernes energi produceres - absorberer rødt lys, hvilket fremmer hudens cellefornyelse, hydreringsniveauet og kollagenproduktionen. Endelig absorberes nærinfrarødt lys i hudens dybeste lag, hvor det forbedrer blodcirkulationen, fremskynder den kritiske reparation, styrker huden og beroliger eventuelle irritationer. Desuden kan LED-lyset også hjælpe kroppen med at producere D-vitamin, hvilket øger din energi og dit serotoninniveau.

Dermalux flex

Hele familien kan nyde det

Selv om du måske tror, at LED-lysterapi primært er egnet til kosmetiske problemer, er det også medicinsk CE-certificeret til behandling af akne, sårheling, psoriasis og smerter i bevægeapparatet - herunder smerter, der opstår på grund af sportsskader. Kort sagt er, LED-fototerapi kendt for sine antiinflammatoriske fordele og regenererende egenskaber. Apparatet kan anvendes på alle hudtyper (herunder følsom) og er også sikkert til brug efter de fleste kosmetiske, æstetiske og kirurgiske procedurer.

Det er derfor, at Dermalux FlexMD er populær hos hele husstande. Standardbehandlingstiden er 30 minutter, hvilket betyder, at den nemt kan passe ind i et travlt familieliv, og denne tid kan også øges og mindskes, som du ønsker det. Ingen nedetid giver dig også mulighed for at fortsætte med din dag bagefter.

Det bliver bare ved med at give

Det er klinisk bevist, at dette lette og bærbare apparat giver synlige resultater efter blot én behandling. Forbedret hudtone, bedre hydrering og øget lysstyrke er blot nogle af de umiddelbare virkninger, mens dybere celleprocesser stimuleres for at opnå langvarige fordele. Typisk kan de bedste resultater ses efter 4-6 sessioner.

Vi forstår, at prisen kan være en barriere, når det kommer til skønhedsbehandlinger. Selv om dette apparat måske har en høj pris, er det en solid investering, og du vil faktisk spare penge i det lange løb - uden at du behøver at besøge en salon for løbende at få ekstra behandlinger. Så hvis du leder efter et apparat, der tilbyder professionel LED-terapi direkte fra salonen, som hele husstanden kan få glæde af, hvorfor så ikke køb Dermalux FlexMD i dag?

share
Eksempel på post A guide to hair removal on your face
Næste post Your questions about the Dermalux Flex MD answered