Hvilken LED-enhed er den rigtige for mig? Sammenligning af LED-lysterapi enheder

by Issy Luke

Hudpleje • 09 September 2022

Der er så mange gode LED-lysterapiapparater (LED) på markedet, at det er svært at vide, hvad man skal vælge. I denne artikel hjælper vi dig med at matche de rigtige LED-lysterapiapparater til dine kropsmål. Uanset om du er på udkig efter øjenbehandlinger, professionelle behandlinger, et apparat til hverdagsbrug eller en håndholdt behandling; vi har dit perfekte LED-match.

Currentbody Skin enheder

 

Hvilken LED-enhed er den rigtige for mig? Her er vores bedste LED-lysterapienheder sammenlignet:

All-over pinpoint-behandling - CurrentBody Skin LED Precision

Vil du bekæmpe fine linjer, rynker, solskader, pigmentering, strækmærker eller berolige akne i hele ansigtet, på halsen og på kroppen, men har du kun små problemområder? CurrentBody Skin LED Precision er dit hemmelige våben. Den er fantastisk til målrettet LED-behandling af hals, øjenbehandling, håndbehandling og meget mere.

Du skal blot bruge den i 3 minutter pr. område 2-3 dage om ugen på ren, tør hud. Du vil se, at huden ser fyldigere, fastere og mere ungdommelig ud på bare 8 uger. Og med en pris på 879 kr er det den mest prisvenlige indgang til LED-lysterapi på vores liste.

Fokus på ungdommelige øjne - CurrentBody Skin LED Eye Perfector

Hvis øjnene er sjælens vindue, så holder CurrentBody Skin LED Eye Perfector dem funklende. Den er specielt afstemt til det sarte øjenområde og er nem at bruge, uanset hvor du er.

Denne bærbare LED-øjemaske mindsker øjenbryn, kragefødder, fine linjer og giver huden omkring øjenområdet mere fylde med 4 forskellige lysbølgelængder. På kun 3 minutter, 6 dage om ugen, forvandler du din øjenhud på kun 8 uger. Og med 1.777 kr for flere års behandlinger er det betydeligt mere overkommeligt end en enkelt runde injektionsbehandlinger.

LED ansigtsmaske og LED øjenmaske

Bærbar ansigtshudhelbredelse - CurrentBody Skin LED Lysterapi Maske

Behandl fine linjer, rynker, solskader, pigmentering og akne i hele ansigtet uden at gå glip af noget. Den originale fleksible LED-ansigtsmaske - vores CurrentBody Skin LED Lysterapi Maske - er nem at bruge og elsket af celebs og kendte ansigter som Wayne Goss, Kaley Cuoco og Gal Gadot.

Denne LED-lysterapimaske bruger to kraftige bølgelængder af rødt og nær-infrarødt lys til at fylde, opstramme, tone, helbrede og løfte huden, mens du går din dag igennem. På kun 10 minutter, 3-5 dage om ugen, kan du se en mere ungdommelig hud i ansigtet på kun 4 uger. Investeringen er de resultater værd, som hundredvis af CurrentBody-kunder ligesom dig er helt vilde med.

Currentbody Skin LED produkter

Professionel helkropsbehandling - Dermalux Flex MD

Hvis du leder efter intensive resultater i hele ansigtet, på halsen og på kroppen, er Dermalux Flex MD dit svar i medicinsk kvalitet. Med Dermalux Flex MD; fine linjer, rynker, solskader, pigmentering, akne, psoriasis, rosacea og mindre sår heles og forbedres. Den kombinerer blåt, rødt og nær-infrarødt lys med en intensitet, der er identisk med kliniske apparater. Og den berøringsfri hætte er behagelig at bruge for alle.

På kun 30 minutter til ansigtet og 20 minutter til hvert område af kroppen, og opnå betydelige resultater på kun 8 uger med 3 ugentlige behandlinger. Den er så god, at 100% af CurrentBody-kunderne, der ejer den, vil anbefale den. Og prisen - selv om den er betydelig - afspejler virkelig det professionelle teknologiniveau, der er i brug i dette kompakte apparat.


share
Eksempel på post LELO's "sexperter" svarer på dine mest stillede spørgsmål om sexlegetøj
Næste post Hvad er rosacea, og hvordan kan LED-lysterapi hjælpe?