De bedste gaver til trendsætteren inden for skønhed

by Issy Luke

• 01 November 2022

Du kender mindst én person i dit liv, som er helt besat af skønhedsapparater. De er til alt det nyeste, der er værd at høre om, og deres hudpleje er overfyldt. Hvis det findes, har de sikkert prøvet det. Så hvad skal du købe til dem?

Den gode nyhed er, at der er masser af skønhedsgaver at vælge imellem. Og endnu bedre: Vi har udvalgt dem, som vi ved, at de vil elske. Læs videre for at finde de bedste gaver til trendsætteren inden for skønhed.

CurrentBody Skin Face SculptorHvad den gør: Det virker: Afdækker, afslapper spændinger i ansigtet, beroliger dit sind og giver din hud kontur til din hud.

Derfor er det den perfekte gave: Dette smarte ansigtsværktøj er en fast bestanddel af alle skønhedsprogrammer.

Bedst til: For travle mennesker, der elsker hurtige behandlinger og øjeblikkelige resultater.

Sarah Chapman Skinesis Pro Hydro-Mist SteamerHvad den gør: Negativt ladet damp (som hjælper med at åbne porerne) løfter stædigt snavs, olie og makeup, der er fanget i dine porer, væk.

Derfor er det den perfekte gave: Den er nem at bruge (kun 5 minutter, 2-3 gange om ugen) og giver resultater på salonniveau derhjemme.

Bedst til: Alle, der ønsker at give deres rensningsrutine en seriøs opgradering.


NuFACE Mini+ ansigtstonerHvad den gør: Udvisker øjeblikkeligt rynker og former din teint, og toner dine ansigtsmuskler med tiden for at opnå en fastere og mere skulpturel teint.

Derfor er det den perfekte gave: Forbind enheden med appen, og det er som at have din egen ansigtsbehandler i lommen, der guider dig gennem behandlingerne og endda minder dig om at gennemføre dit daglige løft.

Bedst til: Brugere af skønhedsapparater vil blive vilde med dette højteknologiske ansigtsværktøj..

CLOUD NINE ReVibe Face & Body Sculpting DeviceHvad den gør: Kombinerer termisk terapi, masserende vibrationer og LED-lysterapi for at blødgøre rynker, opstramme huden og udjævne strukturen.

Derfor er det den perfekte gave: Den kan bruges fra top til tå - herunder bingo wings, kinder, pande, kæbelinje, lår, mave og numse.

Bedst til: Alle, der leder efter en alt-i-en-løsning til deres almindelige hudproblemer.

Dr Harris Anti-Wrinkle Sleep MaskHvad gør den? Den er designet med 100 % mulberry silke og unikke silikoneforhøjede prikker, der booster din søvn og reducerer fine linjer.

Derfor er det den perfekte gave: Det er verdens første anti-ageing-søvnmaske og er blevet set i Tatler, Glamour, Harper's Bazaar og Forbes.

Bedst til: Den, der værdsætter sin søvn over alt andet.

CurrentBody Skin TandblegningssætHvad det gør: Hvidgør dine tænder med op til 10 nuancer på bare 6 dage.

Hvorfor det er den perfekte gave: Det er klinisk bevist, og det er smerte- og følsomhedsfrit.

Bedst til: De, der ønsker at se godt ud i denne festsæson.

Se flere nyheder her >

share
Eksempel på post De bedste gaver til målrettet anti-aging
Næste post Biohacking af din søvn: Hvad er det, og hvorfor skal du gøre det?