LELO's "sexperter" svarer på dine mest stillede spørgsmål om sexlegetøj

by Carly Hibbins

• 26 August 2022

LELO er kendt for nogle af de mest luksuriøse og elegante sexlegetøjsprodukter i verden, og LELO's enheder skuffer aldrig. Og i denne 5-minutters læsning stiller vi en af deres faste 'sexperter' dine mest presserende spørgsmål om selvforkælelse, hvordan man introducerer legetøj i et forhold og alle de måder, du kan opnå en orgasme på.

Så uanset om du er ude efter et lille skub i den rigtige retning eller har brug for en nybegynderguide til sexlegetøj, så læs videre og find svarene på de mest stillede spørgsmål om sexlegetøj.

Jeg vil gerne begynde at udforske selvforkælelse, men jeg ved ikke, hvor jeg skal begynde?

Den seksuelle nydelses verden handler om at lære din krop at kende ved at eksperimentere og vigtigst af alt - have det sjovt undervejs. Hvis du ønsker at købe dit første sexlegetøj, er det bedst at gøre dig bekendt med alle de muligheder, der er til rådighed for dig.

Når du onanerer, eller når en partner tilfredsstiller dig, hvilken type stimulering har du så lyst til? Klitoris, G-punkt, analleg? Undersøg legetøj, der er rettet mod disse områder. Se på sexlegetøj til begyndere som LELO SONA 2 Cruise, der leverer pulserende soniske bølger og vibrationer for berøringsfri klitorisorgasmer. Eller LELO GIGI og LELO Billy 2, der masserer indvendigt for at bringe dig til klimaks.

LELO

I begyndelsen handler det om at finde det, der passer til dig og din krop, så hvis et legetøj ikke fungerer for dig eller føles rigtigt, er det helt i orden. Prøv et legetøj i en anden størrelse, et med stærkere eller svagere vibrationer eller et, der giver en anden følelse.

 

Jeg har været i et forhold i 3 år og vil gerne sætte lidt mere krydderi på soveværelset. Hvordan introducerer jeg sexlegetøj til min partner?

Som med alt andet sex er åbenhed og ærlighed afgørende for at få din pointe igennem.

Kommunikér dine ønsker, men glem ikke at lytte til din partners ønsker også. Sexlegetøj vil berige jeres elskov, men kun hvis I begge er på samme side.

LELO er for alle

Hvis du allerede har et legetøj, som du elsker, er det fint - spørg din partner, om du kan vise ham/hende, hvordan du bruger det på dig. Og hvis du ikke allerede har et stykke legetøj, så er det på tide at shoppe.

LELO TOR 2 øger nydelsen for begge partnere. Denne bløde silikone penisring glider på penisskaftet og øger blodgennemstrømningen for stærkere fornemmelser, mens den vibrerer mod vulvaen for at drille under penetrerende sex.

Eller prøv mærkets fjernstyrede legetøj, LELO TIANI 3, som giver dig mulighed for at styre intensiteten med et enkelt tryk på en knap. Vulva-ejere indsætter den ene arm indeni, som kraftigt vibrerer og tilfredsstiller penis under penetrerende sex, alt imens den yderste arm masserer klitoris.

 

Jeg har svært ved at opnå orgasme ved penetration alene, ville det hjælpe at bruge et sexlegetøj?

For det første skal du vide, at du ikke er alene. Orgasmer udelukkende ved penetrering er faktisk ikke så almindelige. En undersøgelse fra 2017 viste, at kun 18% af kvinderne kunne få orgasme ved penetration alene. Og 37% sagde, at de havde brug for klitorisstimulering for at nå det store "O".

Prøv i stedet at fokusere på de ting, der hjælper dig med at komme. Det kan være klitorisstimulering alene eller kombineret med penetrerende sex. Når det kommer til sololeg, kan du fordoble din nydelse med LELO ENIGMA. Dette unikt formede legetøj bruger luftpulser til at drille din klitoris, mens en rumlende arm rammer dit G-punkt.

LELO produkter

Og med LELO SORAYA 2 er du klar til en rigtig godbid. Denne kaninvibrator er designet til at tilpasse sig den kvindelige anatomi, hvilket betyder flere orgasmer for enhver krop. En bred, tyk indre massager giver pulserende G-punktsfornemmelser, og en fleksibel ydre arm passer perfekt over din klitoris.

 

Skal jeg bruge glidecreme? Og har du nogle råd om, hvad der er bedst?

Glidecreme er et sensuelt seksuelt velværeprodukt, som vi anbefaler til alle, der bruger et sexlegetøj. Hver kildren, strøg og vibration føles bedre med det. Vælg en vandbaseret glidecreme, som Vush Feelin' Myself Intimate Gel, til brug med medicinsk silikonelegetøj for at sikre, at de ikke nedbrydes med tiden.

Og hold øje med smøremidler, der er alkohol- og parfumefri, da disse er mere skånsomme over for følsom hud. Sørg for at rengøre dit legetøj med varmt vand eller en legetøjsrenser, når du er færdig.

Er du klar til at opleve de gode vibrationer? Se flere bullet-vibratorer, oralsexlegetøj og indre massagere >

Køb produkterne fra artiklen

share
Eksempel på post Gifts for the hair guru
Næste post Hvilken LED-enhed er den rigtige for mig? Sammenligning af LED-lysterapi enheder