De bedste gaver til selvpleje-entusiasten

by Issy Luke

• 31 October 2022

Duftlys, ansigtsmasker, aromaterapiolier - de har nok til at holde hele livet. Ja, vi taler om den veninde, der altid tager sig tid til lidt selvpleje (og det med rette!). Og i dag findes der masser af wellness-fremmende værktøjer, som også kan berige din selvplejerutine.

Fra sovemasker og massageapparater til saunatæpper og meget mere, så tjek disse betænksomme gaver til selvplejeentusiasten i dit liv.

HigherDOSE V4 infrarødt saunatæppe

Hvad den gør: Infrarød varme og lag af krystalterapi og mineraler betyder, at du kan nyde godt af en mere strålende hud, et løft af blodcirkulationen, lymfedrænage og muskelgenopretning efter blot en 45-minutters session.

Derfor er det den perfekte gave: Den kan også bruges til at lindre ømme muskler og lindre stress.

Bedst til: Spa-elskere vil blive helt vilde med denne saunabehandling derhjemme.

SmoothSkin Pure Mini IPL hårfjerningsapparat

Hvad den gør: Denne mini, men mægtige hårfjerningsenhed til hjemmebrug bruger IPL-teknologi (Intense Pulsed Light) til at hæmme hårvæksten ved hårsækken, så du bliver hårfri i flere måneder ad gangen.

Derfor er det den perfekte gave: Hvis de foretrækker at være hårfri, sparer du dem for endeløse ture til salonen!

Bedst til: Den, der altid klager over smerterne ved voksning og epilering.

LYMA Supplement Starter Kit
Hvad det gør: 9 kraftfulde ingredienser arbejder i synergi for at forbedre søvnen, reducere angst, øge hudens udstråling og superstarte dit immunsystem.

Hvorfor det er den perfekte gave: Disse potente kosttilskud er fyldt med essentielle vitaminer og mineraler, der tager sig af din hud, din krop og dit hår indefra og ud.

Bedst til: En travl ven eller et travlt familiemedlem, der ofte forsømmer sin egenplejerutine.

Elvie Stride Single Brystpumpe

Hvad den gør: Denne brystpumpe i hospitalskvalitet er kraftfuld, ultra-lydløs og helt håndfri. Den passer ind i din bh og leveres med en intuitiv fjernbetjening for fuld kontrol.

Derfor er det den perfekte gave: Denne pumpe giver nye mødre mulighed for at slippe for klodsede ledninger og for at være bundet til en stikkontakt og giver dem mulighed for at udtrykke brystet, hvor og når de vil.

Bedst til: travle mødre på farten!

Dermalux Flex MD LED-lysbehandlingsapparat

Hvad den gør: Den kombinerer rødt, blåt og infrarødt lys til behandling af synlige tegn på aldring, akne, ar, pigmentering og muskel- og ledsmerter.

Hvorfor det er den perfekte gave: Enheden kan bruges på alle i alle aldre, og det er nøjagtig den samme teknologi, som bruges i saloner!

Bedst til: Alle, der elsker deres Dermalux LED-behandlinger i salonen.

Therabody Theragun Mini

Hvad den gør: Ved hjælp af Smart Percussive Therapy® lindrer dette muskelmassageapparat muskelømhed og -smerter, løsner spændinger og forbedrer blodgennemstrømningen, alt sammen i et kompakt, håndholdt apparat.

Derfor er det den perfekte gave: De vil kunne varme deres muskler op hjemmefra og restituere hurtigere mellem træningspassene.

Bedst til: Den fitnessfanatiker i dit liv.

Dr. Harris Anti-Rynke Søvnmaske Sort

Hvad den gør: Denne sovemaske er fremstillet af 100 % mulberry-silke og designet med unikke silikonepletter, der blokerer for lys og øger den følelsesmæssige afslapning, så du kan sove nemt.

Derfor er det den perfekte gave: Den er elsket af skønhedsredaktørerne på Tatler, Glamour, Harper's Bazaar og Forbes for sin evne til at sende dig i en afslappende og genopbyggende slumre.

Bedst til: Alle, der bare har brug for en god nats søvn.

Lora DiCarlo Baci Robotic Klitoris Massageapparat

Hvad den gør: Den er programmeret til at efterligne tungens bevægelser for at give en mere fyldig følelse af orgasmeopbyggende fornemmelse.

Derfor er det den perfekte gave: Selvtilfredshed er også selvpleje! Det hjælper os til at komme i kontakt med os selv både fysisk og følelsesmæssigt..

Bedst til: Alle, der ønsker at opleve nogle helt igennem sensationelle højdepunkter.

Køb alle gaver til selvpleje >

share
Eksempel på post Find den rette Clarisonic til dig
Næste post De bedste gaver til målrettet anti-aging