Find den rette Clarisonic til dig

by Issy Luke

• 31 October 2022

Bedst til de hudplejeafhængige, der ønsker en løsning, der er helt igennem til at synge og danse. Det omfattende udvalg af børstehoveder, der er kompatible med denne enhed, betyder, at den virkelig er rettet mod mange af dine hudplejeproblemer.

 

Clarisonic enhed

Clarisonic Smart Profile Uplift

Fra 765 kr

Designet til synligt at forbedre aldrende rynker, genoplive slap hud og øge fastheden i løbet af 12 uger, er det en kraftfuld løsning, der kan give din eksisterende rutine et ekstra boost.

Bedst til dem, der ønsker en 2-i-1-enhed til rensning og anti-ageing. Enhedens frekvens er specielt designet til at give huden opstrammende og tonende fordele og fungerer som en træning for dit ansigt.

 

Clarisonic enhed

Clarisonic Mia 2

Fra 765 kr

Dette er et af Clarisonics bedst sælgende apparater gennem årene, som er elsket af tusindvis af kunder over hele verden. Med kun 2 hastigheder og kompatibel med en række forskellige rensehoveder er den hurtig og enkel at bruge.

Den er bedst til dem, der lige er begyndt på deres hudplejerejse. Denne all-time bestseller er en god introduktion til ansigtsrensning, men tilbyder ikke alle de vedhæftede filer og smarte hudplejerutiner, som de nyere modeller har.

 

Clarisonic enhed

Clarisonic Mia Fit

1550 kr

Gym-entusiaster og jetsetters ved, hvor vigtigt det er at have en renset hud, men ofte er det en udfordring at have de rigtige redskaber med sig, når man har brug for dem. Denne lille enhed betyder, at du ikke længere har nogen undskyldning, da den giver dig den berømte Sonic Cleansing-kraft i din håndflade.

Bedst til dem, der kan lide at rense på farten. Det håndholdte design og opladningsstativet betyder, at det er super nemt at smide i din sportstaske eller håndbagage.

 

Clarisonic enhed

Clarisonic Alpha Fit

1550 kr

Det er vigtigt at få en grundig rensning som en del af din præ-barberingsrutine, men det er ikke altid let, når du bruger vand og sæbe. Denne kompakte enhed fjerner urenheder på kun 60 sekunder, hvilket er ideelt for dem, der lider af indgroede hår eller har følsom hud.

Bedst til mandlig hud. Alpha Fit leveres med et specielt designet børstehoved til grundig rensning af den mandlige hud - den arbejder sig endda gennem ansigtshår for at sikre, at dine porer er helt rene.

 

Vi har også samlet en simpel sammenligning, så du kan se alle funktionerne sammenlignet med hinanden.

Sammenligning mellem de forskellige Clarisonic produkter

Har du stadig svært ved at beslutte dig? Vores eksperter i skønhedsudstyr hjælper dig gerne med at finde det rigtige udstyr til dig - send dem blot en e-mail på sales@currentbody.com for at starte din personlige konsultation.

 

share
Eksempel på post Hvordan man behandler akne ved hjælp af LED-lysterapi
Næste post De bedste gaver til selvpleje-entusiasten