Tak.

Vi tilføjer dette til din kurv.

Sundhed og velvære

Giv din sunde livsstil et løft med specialudviklede wellness-enheder. Vores kollektion for sundhed og velvære viser det bedste inden for fitness, humør, mental sundhed, søvn og genopretning. Få mere ud af dine rutiner med dette smarte sæt.

Se mere under sundhed og velvære >

FITNESS

Hvis en travl hverdag forhindrer dig i at nyde alt det, som dit medlemskab af et fitnesscenter kan tilbyde, kan du supplere din rutine med træningsudstyr til hjemmet. Få mest muligt ud af dine træningspas derhjemme, lige fra toningsudstyr til strækudstyr.

Rehabilitering

Genoptræning er en vigtig del af din træningsrutine. Massageapparater som Theragun-massagere giver en effektiv og billig behandling af ømme muskler derhjemme, der kan konkurrere med enhver sportsmassage.

Søvn

Søvn er helt afgørende for vores generelle sundhed og genopretning. Og hvis du kæmper for at få hele 8 timer, er du ikke alene. Vi har sammensat smarte værktøjer fra pålidelige mærker, der kan hjælpe dig med at få den hvile, du har brug for hver dag.

ANTI-CELLULITE

De bedste anti-cellulitebehandlinger findes ikke længere i saloner. Effektive og overkommelige behandlinger i hjemmet giver seriøse resultater. Elsk din hud mere ved at tage kontrol over din cellulite.

INTIM SUNDHED

Intim sundhed er vigtig. Og hvis du kæmper med bækkenbundsproblemer, kan disse enheder have stor betydning for din livskvalitet. Det er innovation til dine underlivsområder, som du ikke vidste, at du havde brug for.

Mental sundhed

Spændinger, hovedpine og stress bør ikke være en del af din normaltilstand. Se på smart tilbehør til mental sundhed samt enkle teknikker som gammel kinesisk massage og målrettet migrænelindring for at berige din selvplejerutine.

Tandpleje

Tandpleje er en vigtig del af velvære. Vores tænder og tandkød skal plejes for at holde vores generelle sundhed i orden. Sortimentet af elektriske tandbørster, tandtråd og tandlægetilbehør giver dig den friske følelse af tandlægefriskhed hver gang og er designet til at være hård mod plak og skånsom mod tandkødet.