NIRA Pro Laser eksklusiv lancering

by Amanda Fox

• 26 July 2022

Hos CurrentBody er vi glade for at være den eksklusive forhandler for lanceringen af NIRA Pro Laser. Hvis du ønsker at forvandle aldrende hud i ansigtet, på halsen, brystet og hænderne, kan du med dette utrolige apparat behandle store områder hurtigt og få minimeret rynker på kun 3 minutter om dagen.

Reducer udseendet af bryn 11'er, latterlinjer, brynfurer, kavalergang og meget mere med resultater, som du vil elske på under 90 dage.

Men hvad er NIRA Pro-laseren?

NIRA Pro-laseranordningen til hjemmebrug er et nyt produkt fra NIRA. Som en del af deres mission om at gøre de kraftfulde hudplejeværktøjer tilgængelige for hjemmebrugeren, har de nu udvidet deres serie af hudfornyelsesapparater.

Denne slutter sig til den allerede populære originale NIRA Laser med det lille præcisionshoved. På kun 3 minutter om dagen - ved at opvarme hudens dybe lag - bruger NIRA Pro Laser ikke-fraktioneret, patenteret laserteknologi til at hjælpe din krop med at danne nyt, fyldigt kollagen.

2 stk Nira Pro laser

Vi mister denne vigtige komponent, når vi bliver ældre, hvilket får rynker og fine linjer til at se mere dybtgående ud. Nu kan du med en kompakt og brugervenlig stav forvise rynker og øge hudens elasticitet på de områder, hvor der er mest brug for det.

Nira Pro laseren i brug

På bare 90 dage elskede brugerne deres resultater, og det er vi sikre på, at du også vil gøre. Rul ned for at se nogle af de imponerende resultater, som NIRA Pro Laser har leveret til både ung og moden hud. Før- og efterbillederne er fantastiske.

Hvordan virker NIRA Pro Laser?

Den originale NIRA Laser og NIRA Pro Laser fungerer begge på baggrund af gennemprøvede laserlysterapimetoder. Dette sender præcise lysstråler for at opvarme dine celler. (Bare rolig, det er helt smertefrit).

Når cellerne bliver varme, begynder de at producere kollagen igen. Det er en af vores krops traumeresponser. Og det er let at udløse med laserlys. Dette kollagen fylder rynkerne i ansigtet, på hænder, hals eller bryst ud. Det gør dem mindre dybe og ikke så lette at se. Refinery29 forklarer, "at laserbehandlinger til hudforyngelse er effektive og kan give øjeblikkelige resultater, men der kræves normalt flere sessioner".

Nira Pro Laser til behandling I ansigtet Så hvis du har et apparat af professionel kvalitet derhjemme, betyder det, at du også kan nyde godt af de mere langsigtede resultater. Du kan se en forskel på blot et par dage, men det tager ca. 8-12 uger at minimere rynker og fine linjer fuldstændigt. Og når du vedligeholder dine behandlinger hver dag i 3 minutter pr. område, kan du se den glødende, mere fyldige hud, du ønsker, inden for 90 dage.

Hvordan bruger man NIRA Pro Laser?

Start altid med ren og tør hud. Tænd for apparatet og vælg mellem de 5 effektniveauer. Du skal kunne mærke noget, når du behandler huden, men ikke smerte. Læg spidsen fladt mod huden på dit behandlingsområde. Det kan være bagsiden af dine hænder, nakken, ansigtet eller brystet.Nira Pro laser i brug på brystet

Du vil høre to biplyde. Så ved du, at du skal gå videre til næste afsnit. NIRA Pro-laseren kan kombineres med den originale NIRA-laser, så du kan behandle både store og små områder i løbet af én behandling. Du skal bare blive ved med at placere apparatet, høre bippene og gå videre til den næste sektion, indtil hele behandlingsområdet er blevet blitzet.Nira Pro Laser kan også bruges på hænderne

Derefter kan du påføre NIRA's hyaluronsyreserum for at fastholde fugten og forbedre de øjeblikkelige og langsigtede virkninger. Gør dette hver dag for at få en frisk, strålende og fyldig hud, der ser mere ungdommelig ud på blot få uger.

Hvad er resultaterne af NIRA Pro Laser på yngre hud?Før og efter billede efter behandling med Nira Pro LaserFør og efter billede efter behandling i ansgitet med Nira Pro laseren Du kan se på før- og efterbillederne ovenfor, at NIRA Pro Laser hjælper yngre hud til at se friskere, mere strålende og fyldigere ud.

Selv om disse brugere ikke har dybe rynker, er rynkerne omkring hendes øjne og næse blevet drastisk minimeret, og hele hendes ansigt ser revitaliseret og lyst ud.

NIRA Pro Laser resultater på moden hudBilleder af før og efter en behandling med Nira Pro laserenBillede af før og efter behandling med Nira Pro laser

På moden hud ser vi endnu mere dramatiske resultater. På før-fotoet er denne brugers øjne indsunkne, mørkere og indrammet af dybe rynker.

På bare 90 dage kan man se den dramatiske forskel, som NIRA Pro Laser havde på hendes rynker, kragefødder, latterlinjer, mørke rande og meget mere. Hendes hud ser også mere ensartet ud og har en dybde, som ikke kunne ses på det første billede.

Køb den NYE og eksklusive NIRA Pro Laser for at få mere fyldig og ungdommelig hud som disse brugere på kun 90 dage eller den originale NIRA Laser. Se hele anti-ageing-kollektionen hos CurrentBody for endnu flere foryngende apparater.

Køb produkterne fra artiklen

share
Eksempel på post Hvad du skal vide om blå LED-lysterapi
Næste post Bevis for, at Dr. Harris Anti-Wrinkle Sleep Mask virkelig forbedrer søvnen