5 grunde til, at CURRENTBODY Skin LED Mask er anderledes end andre LED-masker

by Carly Hibbins

Hudpleje • 11 August 2021

Hvis du er på udkig efter den perfekte LED-maske til behandling af dine hudproblemer og til at give dig synlige anti-ageing-fordele, er vi her for at hjælpe dig.

Som eksperterne inden for skønhedsudstyr forstår vi dine behov for LED-masker. Så hvis du sammenligner vores maske med de andre LED-masker derude, kan dette måske hjælpe dig:


Vores maske er fleksibel

Det er de fleste masker ikke. Så enkelt er det. Hvorfor vil du have en fleksibel maske? Det gør det muligt for LED'erne at komme tættere på din hud og dermed øge lysabsorptionen. Resultatet er bedre resultater. Når lyset påføres jævnt og tættere på din hud, kan det fremme kollagendannelse og ny cellevækst overalt. Det betyder færre glemte pletter og en mere ensartet hudtone.

Vores maske har dokumenterede resultater

Mange masker tilbyder klinisk dokumenterede resultater, men ikke alle. Når du sammenligner LED-lysterapimasker, skal du sikre dig, at de har beviste påstande. Mens CURRENTBODY skin LED Mask er fantastisk til mange hudtilstande, er vores bedst kendt for:

  • Det er klinisk bevist, at den reducerer rynker med 35% inden for en måned.
  • I en test fandt 95% af folk, at deres tekstur, hudtone, fasthed og stramhed generelt var bedre..
  • Og 100 % af brugerne oplevede en mere fyldig og hydreret hud, når de brugte Hydrogel Ansigtsmaske kombineret med vores LED-maske.

Den bruger to typer lys, sammen

Hvorfor vælge den ene, når du har brug for begge? Vores LED-maske kombinerer rødt (633 nm) og nær-infrarødt lys (830 nm) sammen. Forskeren bag vores teknologi siger, at dette er godt, fordi "som vi ældes, bliver vores hud blokeret, og rødt LED-lys fodrer din hud og "afblokerer rørene". Infrarødt, den anden teknologi i apparatet, virker ved at stimulere 'sårhelingscellerne' i huden - hvilket får ny, frisk hud til at danne sig." Det er dobbelt så helbredende og foryngende kraft.


Det er elsket

I løbet af 2020 og 2021 har CURRENTBODY skin LED Mask hentet en masse priser. Når du skal købe en maske, skader det ikke, at den er elsket af kritikere, som du respekterer. Vi har fået priser fra Cosmo mag, Woman & Home mag, Pure og W.ICONs. Vi er så beærede over at få deres anbefalinger og god presse fra folk som Daily Mail.

Du kan endda se vores LED-maske på berømte ansigter som skuespillerinderne Kaley Cuoco, Renée Zellweger og Wonder Womans Gal Gadot. Det er deres hudhemmelighed! Men mest af alt elsker vi, at vores kunder har givet den en Customer's Choice Award. Med over 500 positive anmeldelser fra folk ligesom dig ved vi, at vi har ramt en vinder med vores LED-maske.


Vi elsker, at CURRENTBODY skin LED Maske er den originale LED maske, og selv om der er mange konkurrenter nu; pressen, kendisser og kunder vælger stadig OG'en. Hvis du ikke er besat endnu, så tag fat i vores hjælpsomme team, som kan besvare alle de små nagende spørgsmål, du måtte have..

share
Eksempel på post Living with Psoriasis - Treatment and Triggers
Næste post Dr. Galyna