Tak.

Vi tilføjer dette til din kurv.

Ledende inden for LED hudpleje

Som eksperter i LED er vi optaget af din huds sundhed. Vores CurrentBody hudserie omfatter vores insta-famous LED Mask - elsket af berømtheder - og et stort antal hudplejeprodukter og kosttilskud, der hjælper dig med at få endnu flere anti-ageing fordele fra dine lysbehandlinger.

SE HELE UDVALGET HER >

DEN ORIGINALE FLEKSIBLE LED-MASKE

Stol på det originale og bedste. CurrentBody Skin LED-masken er elsket af store navne inden for social mediaer, film og tv, fordi den virkelig virker til at helbrede din hud indefra. Vis en...

SE MERE HER

DE ENESTE EKSPERTER I LED

Vi er førende inden for lysterapi. Teknologi, der først blev udviklet af NASA, driver vores originale fleksible LED-maske og andre LED-enheder. Udnyt deres dokumenterede anti-ageing fordele.

CURRENTBODY SAMARBEJDE

Mange eksperter er bedre end én. Vi har samarbejdet med FOREO, Wayne Goss, Dr. Steve Harris, Dr. Ayha, Dermalux og mange flere for at flytte grænserne for, hvad der er muligt med skønhedsterapi i hjemmet.

Limited Edition sæt

Vores udvalg af gavepakker i begrænset oplag fra CurrentBody Skin vil helt sikkert glæde alle, der ønsker at perfektionere deres hud og ældes med ynde.

PROFESSIONEL HÅRFJERNING

Vores partnerskab med JOVS bringer hudvidenskab til hårfjerning. Få den nøgne hud, du længes efter, med smertefri, permanente resultater - alt sammen mens du reparerer din hud indefra.

CURRENTBODY ESSENTIELLE REDSKABER

Mangler du det grundlæggende? Disse hudværktøjer har alt, hvad du har brug for til at få den grundede, forberedte, afpudsede og glødende hud, du ønsker.

Resultat Boostere

Sund krop, sund hud. Vi har udvalgt disse kosttilskud for at hjælpe dig med at få mere ud af dine enheder og bremse aldringstegnene.