Tak.

Vi tilføjer dette til din kurv.

Prisvindende skønhedsudstyr

Se de apparater, der kan prale af skønhedsindustriens godkendelsesstempel.

Currentbody Skin

Siden lanceringen af vores insta-famous LED-maske i 2019 har vi vundet et væld af priser for vores resultatorienterede skønhedsprodukter og hudplejeværktøjer.

Se mere her

NUFACE

Når det kommer til mikrostrøm, er der ingen, der gør det bedre end NuFACE. Deres apparater er elsket af æstetikere og makeup-artister over hele verden og lover at løfte og give dit ansigt kontur på bare 5 minutter - ikke så underligt, at de har fået mange priser.

FOREO

Deres prisbelønnede LUNA™-serie har revolutioneret hudplejeregimer siden, hvad der føles som tidernes morgen, men lad os ikke glemme FOREO's andre professionelle enheder. Som den 3x prisvindende UFO™ 2, der løser alle dine hudproblemer på kun 90 sekunder.

SMOOHSKIN

De har eksisteret i over 30 år og har solidt cementeret sig selv som verdens førende inden for IPL-hårfjerning. Med anerkendelser fra branchens mest anerkendte skønhedspublikationer kan du stole på SmoothSkin til at hjælpe dig med at reducere uønsket hår hjemme.

LELO

LELO arbejder hårdt på at skabe nogle af verdens mest banebrydende og tilfredsstillende sexlegetøj og har modtaget over 20 priser for at skubbe grænserne inden for sexteknologi. Oplev de vibratorer og massageapparater, der leverer uovertruffen nydelse on demand.