LED-lysterapimasken, der er elsket af berømtheder

by Carly Hibbins

Hudpleje • 14 February 2020

Vores CurrentBody Skin LED Lysterapimaske giver den perfekte dosis af dobbelt LED-lysterapi for at lysne og forbedre din hudtone. Men du skal ikke bare tage vores ord for det, den er elsket af berømtheder som Suki Waterhouse, Rosie Fortescue og Edith Bowman.

Sophie Milner, Lauren Crowe og Zara Martin har endda taget til Instagram for at anbefale masken.

Den er endda blevet afprøvet og testet af nogle af hudpleje- og skønhedsindustriens eksperter, så du ved, at den virkelig er blevet godkendt af eksperterne.

Find ud af, hvad de syntes om vores debutprodukt nedenfor.


Wayne Goss, professionel makeupartist og YouTube-sensation

Instagram post med LED masken, tændt

Wayne Goss, professionel makeup-artist, hudplejeekspert og YouTube-sensation, han er den ultimative hudpleje- og makeupekspert og har hele 3,7 millioner abonnenter på YouTube. Han har prøvet forskellige hudplejerutiner, herunder en række forskellige LED-lysterapier. Han sagde, at CurrentBody Skin LED Mask var “stærkere og mere kraftfuld” end alle andre.

Jeg ved, hvad jeg ønsker at opnå med LED, nemlig en mere afbalanceret, lysere og mere ensartet hudfarve, og det gør denne enhed, og den gør det så godt.

Hør hele hans anmeldelse her.


Nadine Baggott, Sundheds- og skønhedsjournalist

Billede af Nadine Baggott

Nadine Baggott er journalist og ekspert inden for sundhed og skønhed og skriver for Hello Magazine, Daily Mail og Marie Claire. Hendes YouTube-kanal er også fuld af anmeldelser og råd om skønhedsprodukter, der dækker alt fra budgetskønhed til eksklusive interviews med berømtheder. Nadine er en fortaler for CurrentBody Skin LED Light Therapy Mask, og i sin seneste video om skønhedsgadgets fortalte hun sine abonnenter om det:

Det er bare smart, og meget effektivt og meget effektivt og en god idé at investere i.

Lyt til anmeldelsen her.


Sarah Brock, berømt makeupartist

Reklame af LED masken via Instagram Story

Sarah Brock er en prisvindende celebrity makeup artist, der har arbejdet med bl.a. Anne Hathaway og senest som personlig makeup artist for Gal Gadot (Wonder Woman). Hun kender vigtigheden af en god hudplejerutine, hun prøvede CurrentBody Skin LED Mask og fandt ud af, at:

CurrentBody Skin LED Maske er blevet den mest regelmæssige del af min hudplejeordning. På blot få minutter efterlader denne maske min hud med en følelse af foryngelse, og min hud ser lysere, klarere og mere ensartet ud.

 

Jo Jones, skønhedsekspert

Instagram story med LED masken

Skønhedsekspert Jo Jones, som har arbejdet med Charlotte Tilbury, Space NK og Glossier, ved helt sikkert en ting eller to om skønhed og hudpleje. Hun var meget glad for at begynde at prøve CurrentBody Skin LED Light Therapy Mask, hun holder os altid opdateret om sine fremskridt, og nu kunne hun ikke leve uden den!

CurrentBody Skin LED-ansigtsmasken er min nye skønhedsbesættelse.


Køb CurrentBody Skin LED Lysterapi Masken >

 

Instagram-billeder: Wayne Goss @gossmakeupartist, Nadine Baggott @nadinebaggott, Sarah Brock @sarahbrockmua, Jo Jones @joljones

share
Eksempel på post The best hair removal devices
Næste post Celebrating International Women's Day with Femtech brand Elvie