Singles Day-tilbud hos CurrentBody

by Charlotte Waller

Livsstil • 09 September 2018

Det er den tid på året, hvor alle holder op med at shoppe og begynder at spare op og venter spændt på Black Friday og alle de cybertilbud, der er på vej. Men hvad nu, hvis der var en mulighed for at spare før Black Friday og undgå alt det vanvid, der følger med den? Så er det Singles Day.

Hvad er Singles Day?

Singles Day opstod i Kina tilbage i 90'erne som en "anti-Valentinsfest", men den har siden udviklet sig til verdens største online shoppingdag. Den finder sted den 11. november hvert år og er nu blevet en dag, hvor alle, uanset deres singlestatus, køber gaver til sig selv eller deres kære.

I 2018 brugte kunderne over 30 milliarder dollars, og 40% af det samlede salg gik til 180.000 internationale mærker og detailhandlere i 230 forskellige lande. Det er ved at blive en virkelig global affære, og det vokser år for år.

Desuden har skønhed og teknologi en stor rolle at spille i shoppingbegivenheden. Sidste år solgte MAC 3.700 Singles' Day Special Edition-læbestifter på bare 1 sekund, og Apple og Xiaomi solgte for 14 millioner dollars på bare 30 minutter!

Så til ære for Singles Day har vi samlet vores bedste tilbud, der kun finder sted i denne weekend, læs videre og spar penge.

Singles Day-tilbud hos CURRENTBODY

FOREO

FOREO

Vi tilbyder op til 35% rabat på FOREO-produkter, herunder UFO, Luna 2 og Luna Mini 2. Med FOREO UFO kan du virkelig forkæle din hud og forvandle en tidskrævende 20 ark maske, til en 90 sekunders ansigtsbehandling. Mens Luna 2 (med 16 hastighedsindstillinger) har dobbeltsidet virkning, hvor den ene side fjerner 99,5 % af snavs, olie og makeup, mens den anden side giver en kraftig anti-ageing-massage. Luna Mini 2 har den samme rensende og anti-ageing funktionalitet, men har 8 hastighedsindstillinger.

Køb FOREO Singles Day-tilbud

-

TriPollar

TriPollar

De populære anti-ageing- og toningsapparater fra TriPollar op til 40% rabat denne Singles Day. TriPollar STOP bruger radiofrekvensteknologi til at målrette dybt ind i huden. Denne målrettede behandling opvarmer cellerne for at øge og fremskynde din krops naturlige produktion af kollagen, hvilket reducerer rynker og forbedrer hudens tekstur i ansigtet. TriPollar POSE bruger også radiofrekvensteknologi, men den er rettet mod fedtceller på kroppen, hvilket reducerer udseendet af cellulite og strammer huden op.

Køb TriPollar Singles Day-tilbud

-

NuFACE

NuFACE

NuFACE er opfundet af den berømte æstetiker Carol Cole og blev skabt for at give hendes berømte og indflydelsesrige kunder et værktøj til anti-ageing-behandlinger derhjemme eller på rejser. NuFACE Trinity kaldes ofte for 5 minutters ansigtsløftning, fordi resultaterne kan være så dramatiske. Microcurrent-hovedet sender sikre, blide bølger gennem huden og ind i ansigtsmusklerne for at tone og løfte. Der kan købes ekstra påsætningshoveder for at forbedre din behandling. NuFACE Mini er mindre, men har den samme effekt som Trinity, den eneste forskel er, at hovedet ikke kan udskiftes. Dens størrelse gør den perfekt til at rejse.

Køb NuFACE Singles Day tilbuddet

Gå på opdagelse i vores andre bestsellers

Disse tilbud er kun tilgængelig i begrænset tid og der tages forbehold for ændringer, udsolgte produkter og tastefejl.

share
Eksempel på post His and Her's Beauty Devices
Næste post What is the Difference Between the NuFACE Trinity and Mini?